Raffaela d’Angelo

>Raffaela d’Angelo
Raffaela d’Angelo2019-04-25T14:27:15+00:00

Raffaela d’Angelo

Exclusieve en luxe badmode bij Chiviva Lingerie Amsterdam

Badmode met een Italiaanse signatuur

Rafaella d’Angelo is een vrouwelijke Italiaanse ontwerper van badmode. Onder haar eigen naam brengt ze al sinds 2004 haar badmodecollecties op de markt. Het merk biedt een eerlijke collectie badkleding, die volledig vervaardigd wordt in Italië. De collecties van Rafaella d’Angelo bikini’s en badmode zijn niet alleen van Italiaanse makelij, ook in het gebruik van de materialen klinkt de herkomst door. Zo is ieder kledingstuk uit de collectie afgewerkt met traditioneel Italiaans borduurwerk, dat met de hand aangebracht wordt. Dat is een ode aan Italiaans vakmanschap, die jou als de draagster van een bikini of badpak van Rafaella’s een strandoutfit geeft die met veel zorg en persoonlijke aandacht tot stand gekomen is. Het borduurwerk geeft een verfijnde uitstraling aan de badmode die in witte- of pasteltinten uitgevoerd is.

Houd je meer van prints? Dan vind je in de collectie van dit merk ook badmode is meer intense kleuren met duidelijke motieven. Naast bikini’s en badpakken, biedt het merk je ook jurkjes, pareo’s en fraai bewerkte shorts. Behalve de reguliere zomercollectie, brengt het merk de Cruise collectie, met fleurige bikini’s, shorts, kaftans en enkellange jurkjes. Op- of naast de boot, staat het dragen van de onderdelen uit deze lijn borg voor een super relaxt zomers loungegevoel.

Chiviva Lingerie Amsterdam

Chiviva Lingerie Amsterdam heeft een uitgebreid Rafaella d’Angelo badmode assortiment. Wilt u meer informatie of badmode artikel bestellen van het merk Rafaella d’Angelo? Kom langs in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Bellen of mailen kan ook via 020‑6722266. Mailen via info@chivivalingerie.nl of via onze contactpagina. Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.