Pain de Sucre

>Pain de Sucre
Pain de Sucre2019-04-25T14:33:51+00:00

Pain de Sucre

Exclusieve en luxe badmode bij Chiviva Lingerie Amsterdam

Pain De Sucre is een Franse merk doet er alles aan om de vrouwelijke rondingen onder de aandacht te brengen. Door de combinatie van de beste stoffen en de beste ontworpen modellen is dit merk fantastisch te noemen.

Pain De Sucre heeft veel verschillende modellen die ieder het beste in de vrouw naar boven halen. Een mooie bikini met een push up, of heb je liever een badpak? dat kan! Bij de badpakken van Pain De Sucre wordt het begrip ”harnas” helemaal uitgesloten. Door de diepe decoletes en lage ruggen zijn deze badpakken extra sexy te noemen. Ook Pain De Sucre komt ieder seizoen met de meest sexy badmode in allerlei fleureige kleuren.

Chiviva Lingerie Amsterdam

Chiviva Lingerie Amsterdam heeft een uitgebreid Pain de Sucre badmode assortiment. Wilt u meer informatie of lingerie artikel bestellen van het merk Pain de Sucre? Kom langs in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Bellen of mailen kan ook via 020‑6722266. Mailen via info@chivivalingerie.nl of via onze contactpagina. Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.