Marjolaine

>Marjolaine
Marjolaine2019-04-25T14:49:32+00:00

Marjolaine

Exclusieve en luxe lingerie en nachtmode bij Chiviva Lingerie Amsterdam

Marjolaine luxe lingerie en nachtmode

Het merk Marjolaine is een Frnse merk bekend van haar luxe lingerie en nachtmode. Marjolaine is tijdloos, verleidelijk, creatief, vrouwelijk en zeer elegant. Luxe nachtmode van Marjolaine is bijna altijd gemaakt van 100% zijde of van delicaat Chantilly kant. Vaak worden de zijde stuks rijkelijk versierd met prachtige, kwalitatieve materialen, zoals Leavers kant. Marjolaine staat voor kwaliteit en de luxe nachtmode collecties zijn altijd vernieuwend.

Marjolaine heeft alles in huis. Van prachtige babydolls, nachtjurkjes, badjasjes, chemises, jurken tot kimono’s. Vaak experimenteert Marjolaine met spannende patronen en uitdagende kleuren-combinaties, dit om verrassende combinaties te creëren die keer op keer je hart weten te stelen. Hierdoor is Marjolaine een geliefd luxe nachtmode merk bij dames die ook thuis van luxe houden. Je weet tenslotte nooit wat de dag/nacht je brengt.

Marjolaine classic collectie

Marjolaine heeft zowel een classic als een fashion collectie. De classic collectie is het gehele jaar door te bestellen waar de fashion collectie juist een gelimiteerde voorraad heeft gedurende een seizoen. Classics die door het jaar heen opnieuw bevoorraad worden zijn; Laser, Oda en Soie Unie. Wil je juist iets speciaals kijk dan uit naar de fashion collecties.

Op zoek naar het ultieme cadeau voor je geliefde of wil je jezelf eens flink verwennen? Ga dan voor Marjolaine. Elke vrouw voelt zich op en top vrouw in Marjolaine.

Chiviva Lingerie Amsterdam

Chiviva Lingerie Amsterdam heeft een uitgebreid Marjolaine luxe Lingerie en nachtmode assortiment. Wilt u meer informatie of lingerie artikel bestellen van het merk Wolford? Kom langs in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Bellen of mailen kan ook via 020‑6722266. Mailen via info@chivivalingerie.nl of via onze contactpagina. Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.