Aubade

>Aubade
Aubade2019-04-25T14:45:36+00:00

Aubade

Exclusieve en luxe lingerie en badmode bij Chiviva Lingerie Amsterdam

Aubade staat bekend om haar geweldige pasvormen, prachtige series en modellen. Het Franse lingeriemerk biedt optimale luxe, vrouwelijkheid en verleiding. Ben je opzoek naar prachtige exclusieve Aubade lingerie? Of wil je jezelf óf je partner verwennen? Neem dan snel een kijkje tussen de stijlvolle series. Aubade biedt een groot aanbod van BH’s zoals push up BH’s, balconette en strapless BH’s. Veelal in verleidelijk zwart en rood. Natuurlijk mogen bij een merk als Aubade ook de jarretels niet ontbreken. Bij Chiviva Lingerie Amsterdam zijn Aubade BH’s verkrijgbaar in Cup A, B, C, D, E, F en cupmaat G.

Naast lingerie beschikt Chiviva Lingerie ook over een uitgebreide Aubade badmode collectie. De badmode van Aubade Ocean is zeer elegant en vrouwelijk, en loopt vooruit op de nieuwste trends. Elke Aubade bikini is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en voorzien van prachtige details. Met een van de bijpassende accessoires zijn de bikini’s van Aubade ideaal voor een luxe cruise of resort.

Chiviva Lingerie Amsterdam heeft een uitgebreid Aubade lingerie en Aubade badmode assortiment. Wilt u meer informatie of een lingerie of een badmode artikel bestellen van het merk Aubade? Kom langs in onze winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Bellen of mailen kan ook via 020‑6722266. Mailen via info@chivivalingerie.nl of via onze contactpagina. Vul hier uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.